CultuurveranderingNieuwsSamenwerkingWorkshop about how to change meeting culture

Onze reis om de bestaande vergadercultuur te doorbreken, begon met onze zoektocht naar de principes van effectief vergaderen. Daarom hebben we eerst een nieuwe filosofie geformuleerd als basis voor noodzakelijke verandering. Vervolgens hebben we de app ontwikkeld om deze filosofie op een makkelijke manier in de praktijk te kunnen brengen. Daarnaast hebben we ook een eenvoudige hands-on workshop ontwikkeld om onze klanten te helpen met een vliegende start.

Deze workshop leert de principes van effectief vergaderen en laat je onze nieuwe aanpak zelf ervaren. Inmiddels is de workshop zo populair, dat we ons bewust zijn geworden van het belang van deze ervaring. De workshop creëert de juiste mindset, naast de baanbrekende aanpak en app die we al hadden. Wij geloven dat iets zelf ervaren de basis is voor échte verandering. Zoals Confucius lang geleden al zei:

Vertel me, ik zal het vergeten.
Laat me zien, ik zal het onthouden.
Laat me ervaren, ik zal het me eigen maken.

Als we erkennen dat de juiste mindset het derde fundamentele aspect is om te veranderen, waarom dan niet de workshopervaring formaliseren en afstemmen op de behoeften van onze klanten? Dat is precies wat we hebben gedaan. Vanaf nu zal de workshop een integraal onderdeel van ons verhaal zijn.

Natuurlijk moet er altijd ruimte zijn voor nieuwsgierige talenten, die innovatie ademen en zelf aan de slag gaan met onze aanpak. Maar laten we eerlijk zijn. Hoe groter en complexer de organisatie, hoe moeilijker het is om te veranderen. En hoe belangrijker het is om met een zorgvuldig plan te komen.

Daarom hebben we de workshop nog een keer onder de loep genomen en gekoppeld aan jouw situatie en ambitieniveau:

  • De Kickstart Experience is een korte, intensieve workshop die ingaat op de basisprincipes van effectief vergaderen en die je snel op weg helpt met de Yabbu-app. Het is perfect voor teams die al weten wat er mis is, die meteen de waarde van onze filosofie erkennen, zodra ze er voor het eerst over hoorden. En die niet kunnen wachten om aan de slag te gaan. Kom maar op!
  • De Deep Dive Experience is een workshop die veel dieper gaat. Deze variant kost meer tijd en geeft je hele team een grondig begrip van alle aspecten van onze filosofie. Als je de enige bent die ons verhaal meteen begrijpt, en jij je afvraagt ​​hoe je de rest van je team kunt overtuigen om deel te nemen aan deze ervaring, dan is dit de beste keuze.
  • De Transform Experience is ontworpen als een complete en grondige make-over van de bestaande vergadercultuur. Hier gaan we helemaal los! Dit traject is bedoeld voor hardnekkige gevallen. Heb je de hoop opgegeven dat er ooit iets gaat veranderen aan de vergadercultuur in jouw organisatie? Dan is dit de juiste aanpak. Het begint met een beoordeling van de huidige vergadercultuur, een grondige voorbereiding met influencers, workshops voor de hele organisatie en een begeleide introductie tot de Yabbu-app. We halen de onderste steen boven. En nadat we klaar zijn, zul je de vergadercultuur in jouw organisatie niet meer herkennen.

 

Klinkt dit goed? Dan is het nu aan jou om het juiste ambitieniveau te kiezen.

Ga jij de vergadercultuur doorbreken?

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment