Nieuws

Wil jij het voortouw nemen in het Nieuwe Vergaderen in jouw organisatie? Ben je op zoek naar een training die je helpt om in één klap de meest innovatieve vergadertechnieken te beheersen? Dan hebben we iets nieuws voor je. Vanaf april biedt Yabbu samen met De Kantooropleider (LSSO) een innovatieve Academytraining Effectief Vergaderen Met Yabbu aan.

 

Het nieuwe vergaderen is aan een stormachtige opmars bezig. Geholpen door digitale ondersteuning wordt vergaderen efficiënter (tijdwinst), maar ook effectiever (betere kwaliteit van besluitvorming) en leuker (minder frustratie over slecht lopende vergaderingen). De training Effectief Vergaderen brengt je helemaal up-to-speed met de laatste ontwikkelingen.

Je leert de basisprincipes van effectief vergaderen en hoe je die zelf makkelijk in de praktijk kunt brengen. De training bestaat uit 2 trainingsdagdelen met een tussenpoos van 4 weken. Deze weken werk je thuis met je cursusgenoten aan een groepsopdracht.

De training Effectief vergaderen met Yabbu kun je afsluiten met een landelijk erkend LSSO-examen, dat via Examenbureau LSSO wordt afgenomen in Utrecht of in de cursusplaats. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een landelijk LSSO-erkend academycertificaat.

Een uitgebreid programma-overzicht kun je vinden op de website van LSSO Opleidingen.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment