Nieuws

We zijn ongelofelijk blij en trots te kunnen melden dat Yabbu nu ISO 27001 gecertificeerd is. De ISO 27001 certificering gaat over informatiebeveiliging. Het is een onafhankelijke, onbevooroordeelde en frequente meting van de actuele status van de informatiebeveiliging en het laat zien dat een organisatie voldoet aan wet- en regelgeving en zakelijke en contractuele vereisten.

We verwerken veel gegevens van onze klanten en we willen daarom laten zien dat we de hoogste standaard voor informatiebeveiliging hanteren. Voor de certificering hebben we een informatiebeveiligingssysteem geïmplementeerd. Dat is een systematische aanpak voor het managen van gevoelige informatie van onze klanten en gebruikers, zodat deze veilig is, én blijft. Het systeem omvat mensen, processen en IT-systemen en gaat over het toepassen van een risk based management proces.

Het was een hele kluif. Vooral met een team dat zo’n sterke focus heeft op de gebruikerservaring. Maar het was zeer de moeite waard. Wij geloven dat de certificering niet alleen belangrijk is voor onze klanten, maar zij verbetert ook onze bedrijfscultuur. Het hele proces heeft ons begrip voor en de zichtbaarheid van IT-beveiligingsproblemen vergroot. Bovendien heeft het iedereen het gevoel gegeven bij te dragen aan iets waardevols. De ISO 27001-certificering heeft onze professionaliteit vergroot en het is een belangrijke en logische stap in ons voornemen om markt​​leider te worden op het gebied van vergadersoftware.

We zijn trots dat ons systeem is goedgekeurd voor certificering. Het beveiligen van alle informatie is onze hoogste prioriteit. Klik hier om ons ISO certificaat te lezen.

Kiwi zich op ovale

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment