Persoonlijke EffectiviteitProcesbenadering

Dat is waar wij voor staan. We bloggen regelmatig over hoe je slimmer kan werken. Maar wie zijn wij eigenlijk? En waarom doen wij wat we doen? Dit ontbreekt nog op onze website. Tijd voor verandering dus. Daarom laten we je vanaf nu ontdekken wie er achter Yabbu zitten en vanuit welke passie Yabbu is ontstaan. En niet onbelangrijk, waarom werken wij zo hard om jouw business te bereiken?

Vandaag: Willem Jacobs, oprichter
Een paar maanden geleden was ik bij een lezing van David Allen over zijn boek Getting Things Done. Ik realiseerde me dat wat zijn methode voor jou doet als individu, dat Yabbu dit voor je doet in de samenwerking met anderen. Getting Things Done maakt je hoofd leeg, zodat je je beter kan focussen. Yabbu maakt je hoofd ook leeg, maar dan door jouw meetings te stroomlijnen. In beide gevallen gaat het erom, dat je ruimte creëert voor jezelf [en in het geval van Yabbu ook voor anderen], om je werk goed te kunnen doen en “te leven” in plaats van “geleefd te worden”. Zelf gebruik ik Yabbu natuurlijk intensief, en ervaar ik net als onze klanten hoe goed het mij en ons bedrijf vooruit helpt.

Waarom ben ik Yabbu gestart?
Ik fiets graag tegen bergen op. Vlak fietsen vind ik minder leuk. Kennelijk doe ik graag dingen die niet makkelijk zijn. Dat zit in mijn karakter. Dat betekent niet dat ik onderweg alleen maar blij ben. Ja, de vergezichten zijn vaak prachtig, en ja, ik word blij van het gevoel dat ik verder kom, maar het is tegelijkertijd ook afzien – tijdens bergritten denk ik regelmatig “waarom ben ik hier in hemelsnaam aan begonnen”. De Renner van Tim Krabbé is een prachtig boek dat dit gevoel perfect beschrijft. Yabbu is ook zo’n avontuur. We hebben inmiddels bewijs dat Yabbu doet wat het belooft, maar wij zijn wel de eersten die dit doen. Onze oplossing vraagt om een andere manier van denken. En daar ligt een grote uitdaging voor ons.

Binnenkort heb ik echt meer tijd
Ik hoor van veel mensen dat de werkdruk te hoog is. Dat is niet verbazingwekkend. We ‘moeten’ veel in onze huidige maatschappij, waardoor jij en ik privé [en zakelijk] niet meer kunnen doen wat we eigenlijk willen doen. We leven in een tijd waarin er steeds meer informatie op ons afkomt en de dingen om ons heen almaar sneller veranderen. Dat vraagt om een slimmere manier van werken. Echter, we denken vaak dat we de boel weer onder controle kunnen krijgen door beter te doen wat we altijd deden. Maar dat werkt niet. Zeg eens eerlijk, hoe lang ben jij al bezig om meer ruimte voor jezelf te creëren? Hoe vaak heb jij al tegen jezelf gezegd dat het straks echt rustiger wordt?

Kortom, mijn persoonlijke drijfveer is om te zorgen dat jij en jouw bedrijf beter gaan presteren door slimmer samen te werken. Dat maakt werken leuker en het leven mooier. Yabbu is een eenvoudig en krachtig instrument om dat voor elkaar te krijgen.

Hoe helpt Yabbu jouw organisatie?
Wij helpen onze klanten met de structurele oplossing: door slimmer samenwerken verlaag je de werkdruk, en verhoog je het werkplezier. En meer werkplezier werkt door in je hele bedrijf: het leidt tot beter gemotiveerde mensen, snellere doorlooptijden, en meer kwaliteit. Maar het is ook essentieel om concurrerend te blijven. We gaan vaak prat op onze creativiteit, maar die is alleen waardevol als goede ideeën ook snel genoeg tot wasdom komen.

Voor Yabbu heb je een andere manier van denken nodig. Het is belangrijk dat daar bij de introductie aandacht voor is. Vervolgens wordt het effect grotendeels bereikt door het gewoon te doen. Yabbu is namelijk eenvoudig in gebruik. Dat krijgen wij ook continu terug van onze klanten. Dat betekent dus ook dat je een relatief beperkt budget nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken.

En nu is de beurt aan jou!

Waarom doe jij wat je doet? Wat kan jij anders doen om meer te bereiken met minder?

Wil je weten hoe Yabbu een positief verschil maakt in jouw organisatie? Bel +31 [0]84 00 32 324 en ik help je graag verder. Of nodig me uit voor koffie en een korte introductie met jouw team. Vervolgens kun je direct met Yabbu aan de slag.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment